fbpx

O MENI

Živjo. Sem Jana Starc, kozmetičarka in lastnica svojega salona Jana’s beauty salon.

Kozmetika je moje poslanstvo,  je delo, ki ga opravljam z neizmernim veseljem.

Svojo strast do kozmetike sem začela v srednji šoli, ko sem obiskovala Srednjo šolo za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo. Svoj študij sem nato nadaljevala na Višji šoli za kozmetiko in velnes v Ljubljani

Ker sem od nekdaj imela željo po samostojni poti sem leta 2019 odprla svoj kozmetični salon.

Svoje znanje sem izpopolnjevala na kar nekaj različnih tečajih in izobraževanjih. Tako v svojem salonu ponujam storitve manikure, pedikure, nege obraza, maderoterapijo, vihanje trepalnic, oblikovanje obrvi ter depilacijo.

Želim, da je Jana beauty salon kotiček zate, kjer se ustavi čas. Zaradi našega tempa življenje, kjer nenehno hitimo je čas ,da se zazremo vase in si privoščimo razvajanje in počitek.

Tu zate s kakovostnimi in specializianimi tretmaji  poskrbim jaz . Poskrbim, da se sprostiš, da se počutitš lepo.

Pristop v salonu je individualen. Moje glavno vodilo je spremljanje trendov in novosti  ter izobraževanja.

Komaj čakam, da se spoznava in da se prepustiš razvajanju.

O NAS

Smo kozmetični  salon v Ljubljani, kjer želimo, da se za vas tu ustavi čas. Da si vzamete čas zase, od svojih natrpanih urnikov in si privoščite razvajanje in sprostitev. Mi z kakovostnimi in specializiranimi tretmaji poskrbimo za vas. Specializirani smo za storitve nege kože, nege telesa, manikure, pedikure, obrvi in trepalnic. Imamo več letne izkušnje na področju kozmetike, ob enem se nenehno izobražujemo in sledimo najnovejšim trendom na področju lepote in kozmetike. Svoje delo opravljamo z neizmernim veseljem in predanostjo in tako želim, da z našega salona tudi vi oddidete z nasmehom na obrazu in zadovoljni.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Smo prijeten in intimen salon v središču ljubljane. Naš glavni cilje individualen pristop. Vsaki stranki se popolnoma posvetimo, zato vse postopke izvajam jaz, lastnica salona, ker želim, da se popolnoma prepustite razvajanju in uživate.

V Jana beauty salon vam nudimo le najboljše tretmaje in produkte. Vsi postopki so izvedene v skladi z najvišjimi kozmetičnimi standardi.