fbpx

NEGA OBRAZA

Z naših obrazov lahko razberemo marsikaj- starost, kronično utrujenost, kakšna je skrb za nego vaše kože, pa tudi stres. Če si želite preprečiti prezgodnje staranje vaše kože in obenem izboljšati njen videz, lahko veliko naredite z pravilno nego obraza. Ravno koža je tisti organ, ki ima spomin ter ceni vsako dodatno nego in skrb zanjo.

V kozmetičnem salonu Jana beauty salon vaši koži povrnemo mehkobo in ravnovesje, jo globinsko prečistimo, temeljito nahranimo in navlažimo ter preprečimo prezgodnje procese staranja. Vaša koža bo ponovno temeljito čista in gladka, vse vaše nevšečnosti z nečisto ali težavno kožo pa bodo postale preteklost.

Ker naša koža po 20 letu izgublja kolagen, se posledično naša koža začenja starati. Koži upade prožnost, napetost, pojavijo se gubice, hiperpegmintacije ali nečistoče.

V našem salonu za vas s specializiranimi in strokovnimi tretmaji poskrbimo mi

VRSTE KOZMETIČNIH NEG

Specialna nega za zrelo kožo

Vrhunski tretma  anti age nege obraza  za nego zrele kože, je namenjen proti staranju ter za glajenje gubic in tonifikacijo kože in je kombinacija nege in aparaturne tehnike za pomlajevanje obraza.

Specialna nega za nečisto kožo

Primerna za vse mladostnike, ki se srečuejo z nečisto kožo.

Cilj nege je čiščenje por, pomiritev vnetja in izboljšanja stanj vnetne kože.

Specialna nega za problematično kožo

Ne glede na tip kože, je koža v določenih primerih lahko izrazito občutljiva, kar pomeni, da burno reagira na dejavnike draženja.

Ko govorimo o občutljivi koži govorimo o koži, ki burno reagira brez kakšnega očitnega razloga. Imate svetlo polt, suho in tanko kožo, ki hitro pordi, občutite skelenje in zatezanje

Koža je pogosto razdražena. Če je izpostavljena določenim dejavnikom, postane tako krhka, da jo je skoraj nemogoče pomiriti z običajno nego. Ob najmanjšem dražljaju skeli, se lušči in srbi.

Nega za problematično kožo, je posebno prilagojena in zasnovana za odpravo in omilitev stanja občutljive kože.

Osnova pri tako koži je vzpostavitev nazaj porušene kožne bariere.

AQUA FACIAL

Aqua facial: Najnovejša tehnologija, ki zagotavlja porcelanast izgled kože.

Je tehnologija za pomljajevanje kože temelji na patentiranem vortex učinku , ki omogoča več tehnik  nege kože v enem.

Aqua facial nega kože se izvaja po priporočenem protokolu, s čimer se dožejo takojšnji in dolgotrajni rezultati.

 Nega se lahko izvaja na vseh tipih kože ne glede na starost, z redno uporabo se lahko vzpostavi zdrav videz tudi pri huje, od sonca ali starosti okvarjeni koži, kot tudi pri različnih bolezenskih stanjih (akne, seboreja, neželjene pigmentacije).