fbpx

NEGA NOG

PEDIKURA

Večina ljudi se ne zaveda, kako pomembna so njihova stopala. Negovane noge so pomembne za človekovo fizično in psihično zdravje. Če jih pravilno negujemo, z njimi nimamo težav. Naša stopala so odraz naše urejenosti. Kažejo zdravstveno stanje posameznika, njegovo prehranjenost in skrb, ki jo namenja stopalom. Noge in nohti pa pogosto zahtevajo tudi posebno nego, ki preprečuje okužbe, neprijeten vonj in poškodbe mehkih tkiv.  Pravilna nega stopal je še toliko bolj pomembna pri določenih bolezenskih stanjih.

YUMI FEET PEDIKURA

Predstavljamo Vam tretma nege stopal nove generacije!

Namenjen je odstranjevanju suhe in trde poroženele kože na stopalih, ter odprave razpokanih pet v samo 45 minutah.

Yumi Feet tretma predstavlja enostavno in učinkovito rešitev za vaša stopala.

Samo v nekaj korakih do popolnih stopal!

Postopek

  1. Postavitev Jolis Pieds blaznic direktno na področja zadebeljene kože
  2. Prekrivanje bazinic s folijo. Za maksimalni učinek pustimo da deluje 15 minut.
  3. Odstranitev poroženele in odmrle kože s posebnim nastavkom za enkratno uporabo
  4. Hidratacija in hranjenje kože.

Po tretmaju je možno navadno ali trajno lakiranje nohtov, nohti se oblikujejo in pokrajšajo s pilico za enkratno uporabo.

Ta vrsta tretmaja je primerna za stranke, ki imajo težave s suho in razpokano kožo in ne nadomesti medicinske pedikure.

ESTETSKA PEDIKURA

Postopek estetske pedikure na nogah se začne z namakanje nog v kopeli, ki mu sledi odstranjevanje trde in suhe kože na stopalih, ki mu sledi oblikovanje in urejanje nohtov in obnohtne kožice. Potem se prepustite razvajanju vaših stopal in nohtov z pilingom za stopala, ki nežno odstrani odmrle kožne celice in izjemno nahrani kožo. Nato sledi še sproščujoča masaža s kremo, ki navlaži vaša stopala. Vaša stopala bodo po estetski pedikuri izjemno mehka. Po želji vam nohte tudi nalakiramo. Nudimo vam klasično in permanentno lakiranje nohotov.

ZAHTEVNEJŠA PEDIKURA

Zahtevnejša pedikura je za vse, ki se srečujete s raznimi težavami na vaših stopalih ali nohtih. Odpravlja se težave kot so otiščanci, kurja očesa in vraščeni nohti. Tudi pri zahtevnejši pedikuri se lahko odločite za klasično ali permanentno lakiranje nohtov.